Připravili jsme pro vás blog plný článků, tipů, receptů a rad., Strana 2

Recenze: Luxusní ošetření citlivé pleti 30+ od GERnétic

Před několika dny jsme pozvali blogerku Kateřinu z Intuitive Diary do Kosmetického studia GERnétic v pražských Řepích. Naplánovali jsme pro ni doslova lahůdku. V hlavní roli se blýskla naše čerstvá novinka Cold Cream Mousse. Jak si ošetření užila a co na něj řekla její citlivá pleť? To vám popíše v následujících řádcích.

Než si koupíte o číslo větší šaty, zkuste zeštíhlující zábal

Léto je tady a na zeštíhlující dietu, která by mi pomohla být v lehkých šatech pohodlně elegantní, je pozdě. Uvítala jsem proto tip francouzské kosmetické značky GERnétic na zeštíhlující anti-age zábal z mořských řas. Jsem ve věku, kdy pro mne anti-age začíná být magickým slůvkem a mořské řasy navíc evokují blížící se dovolenou u moře. Další důvod, proč zábal vyzkoušet.

Václav Cír: Sezónní plodiny zažehnou lásku v kuchyni, a ještě ušetří peněženku

Václav Cír je tváří, s níž se hosté setkávají na Statku Břežany. Nelze ho však nazývat jen správcem. Starat se bude především o to, abyste si pochutnali. Na projektu, který jsme ohlásili a poodhalili již dvojicí rozhovorů (s Alenou Kimlovou a Richardem Husovským) bude tento navazovat. Sezónní plodiny jsou totiž skvělou vstupenkou do světa vytříbených chutí, jak Václav Cír prozradil.

Alena Kimlová: V péči o pleť se musíme přizpůsobit období

Před nějakou dobou jsme hovořili o speciální projektu, který odhalíme v červnu v Bratislavě. Jednou z jeho tváří je Alena Kimlová, hlavní firemní kosmetička a školitelka GERnétic. V rozhovoru nás zasvětí do tajů péče o pleť, ať už venku zuří vichr nebo pálí slunce. A přiblíží nám, kdy přichází zlomový moment, v němž se ženy i muži odhodlají starat se o svou krásu i charisma.

Rozhovor se Silvií Buchtovou: Pocit těžkých nohou i křečové žíly mají řešení!

Jistě si vzpomínáte na náš poslední blogový příspěvek. Věnoval se reportáži z ošetření dolních končetin, jíž podstoupila Eva Brixi, šéfredaktorka časopisu Prosperita Madam Business. Dnes článek doplníme také rozhovorem se Silvií Buchtovou, Gerneticienne z Kosmetického studia GERnétic v pražských Řepích a také firemní školitelkou této francouzské kosmetické značky. Věnovat se budeme tématu křečových žil, otoků a zdraví našich nohou. Otázky si nepřipravil nikdo jiný, než samotná Eva Brixi:

Richard Husovský: Zelenina vás naučí lepším návykům

Naznačování je prý jako svádění. A to přesně hodláme udělat. Chceme vás trochu svést a vzbudit ve vás očekávání. Nemůžeme ještě přesně prozradit to, co se chystá a co odhalíme v červnu v Bratislavě. Ale můžeme vás seznámit se třemi tvářemi, které se na projektu budou podílet. Připravili jsme rozhovor s Alenou Kimlovou, hlavní firemní kosmetičkou a školitelkou GERnétic, Richardem Husovským, výživovým poradcem, a Václavem Círem, domovníkem Statku Břežany a fenomenálním kuchařem. Jako první se slova ujal právě Richard Husovský. V nadcházejících týdnech se můžete těšit na rozhovory s dalšími tvářemi projektu.

Nikol Kouklová: Citlivou pleť jsem měla odjakživa

Herečku, která je zároveň součástí nejužšího kolektivu Divadla bez zábradlí Nikol Kouklovou nemusíme dlouho představovat. Na prknech, která znamenají svět, je doma, ve svém živlu. Řadu let je také Ambasadorkou půvabu GERnétic. Nikol jsme s velkým potěšením pozvali do Kosmetického studia GERnétic.

Nikol Kouklová: Kosmetika se pro mě stala zónou psychického odpočinku

Herečka, která je stálou členkou Divadla Bez zábradlí, nedávno zavítala na salonní péči do Kosmetického studia GERnétic v Praze. A my jsme ji při této příležitosti položili také několik otázek. Nejen, že se od dubna budete moci těšit na obohacený program Divadla Bez zábradlí, který Nikol připravuje, ale Nikol také zhodnotila, jak se v poslední době změnil její vztah k péči o sebe.

Michaela Roháčková: Ani po šedesátce není na kosmetiku pozdě

Psal se 5. leden letošního roku. Vyrazila jsem na cestu s pořádným předstihem. Namířeno jsem měla do Velkého Přítočna na Kladensku, kde byste našli Partnerský salon GERnétic Michaely Roháčkové. Zaparkovala jsem a v autě vyřídila poslední telefonáty. Ještě jednou jsem si prošla otázky. S nadšením jsem vystoupila z plechového krasavce. Na setkání s absolutní vítězkou soutěže Hvězda GERnétic ČR 2021 jsem se totiž nesmírně těšila.

S GERnétic zvládnete i vánoční dárky na poslední chvíli

Milí čtenáři, připravili jsme si pro vás několik tipů na krásné vánoční dárky, které udělají radost vašim blízkým i vám. Do Štědrého večera zbývá ještě několik dní. Tak nadělujte harmonii krásy a zdraví.

Odpočinek ve světě mořských řas a zeleného jílu aneb Jak blogerka Kateřina absolvovala zeštíhlující zábal

Blogerka Kateřina je naše stálice. Tentokrát jsme ji pozvali do Kosmetického studia GERnétic, aby vyzkoušela nový zeštíhlující anti-age zábal Enveloppement Minceur. Co o něm říká a jak se po něm cítila? To prozradí následující řádky. Tento příspěvek je součástí série Štíhlejší silueta do Vánoc. Bude pokračovat recenzí produktu Adipo Gasta.

Recenze: GERnétic Masáž+ jako fascinující zážitek na hranici wellness a akčního filmu

Pozvali jsme blogerku Kateřinu natáhnout se na lehátko a uvolnit se. Tentokrát však ne na to kosmetické, nýbrž masážní. Do týmu Kosmetického studia GERnétic totiž přibyla posila. Simona Odvárková má dlouholeté zkušenosti ze sportu. Jenže harmonie těla a ducha zdaleka není jen o potu a dřině. To Simona dobře ví, a proto svou kvalifikaci rozšířila o masérské vzdělání. Uvolněte se, slovo předáváme Kateřině.

Vždycky jsem poslouchala svůj instinkt

Kosmetický zážitek není jen tak. Dává mu vzniknout odbornice či odborník na profesionální péči o krásu pokožky. V tomto rozhovoru bychom vám proto rádi představili sympatickou podnikatelku, která svůj salon otevřela v Bratislavě před víc než rokem. Je jí Sylvia Šulíková. Možná je vám jméno povědomé. To proto, že se tato mladá dáma umístila v soutěži Miss Slovensko 2021 jako I. vicemiss. To ale nebyl jediný úspěch, kterého v letošním roce dosáhla…

Oslava jubilea francouzské kosmetické značky GERnétic na českém trhu: Když nás pětadvacítka roztančí

Motto roku 2021: „Protančíme se s kosmetikou GERnétic: Jako mistři tance se pohupujeme něžnými doteky na pleti. S noblesou dodáváme buňkám výživu, novou energii, aby každá pleť zářila.“