Připravili jsme pro vás blog plný článků, tipů, receptů a rad., Strana 3

Jak vnímá krásu hvězda uměleckého světa Michaela Dolinová

V srpnu přijala pozvání do Kosmetického studia GERnétic známá osobnost, herečka, zpěvačka a moderátorka Michaela Dolinová. V článku se vedle zážitků z ošetření zaměříme na několik novinek, které příznivce kultury i krásy čekají.

Estetická medicína a progresivní kosmetická péče GERnétic: Skvělí spojenci

Lidé, kteří touží udržet si mládí a krásu co nejdéle, nemusí volit mezi sofistikovanou kosmetickou péčí a vyspělou precizní estetickou medicínou. Pražskou FORMÉ clinic a francouzskou kosmetickou značku GERnétic spojuje už několik let společný příběh psaný krásou. Jak toto spojení funguje, jsme se ptali MUDr. Petra Jana Vaška, primáře kliniky, Mgr. Marie Hallové, provozní ředitelky kliniky, a Aleny Kimlové, hlavní firemní kosmetičky a školitelky GERnétic pro ČR a SR.

Jak jsem omládla

Šéfredaktorku Evu Brixi, již znáte ze stránek titulu Madam Business, který je věnován podnikatelkám a manažerkám, jsme pozvali do kosmetického salonu Hany Hlaváčkové, který patří mezi Partnerské salony GERnétic. Na mapě byste museli prstem zamířit do Moravské Třebové. Právě tam se paní Eva vypravila s Andreou Trčkovou, výkonnou ředitelkou LK SERVIS/GERnétic. Z této návštěvy vznikl rozhovor do periodika Madam Business, a také tento blog, kdy se s vámi paní Eva podělí o zážitky z péče o zralou pleť.

Kosmetičtí hrdinové GERnétic pro krásné letní dny

Tento článek věnujeme několika produktům, které náš tým, klientky a klienty provází v létě. Bez nich si už horké dny nedokážeme představit. Filozofie GERnétic je založena na vysoce využitelných aktivních látkách, jež stimulují pokožku a odkrývají její krásu a vitalitu. GERnétic se ale stará rovněž o dokonalý senzorický zážitek, který je pro pocit spokojenosti a pohody v horké části roku nezbytný.

3+2 způsoby, jak využít gelový krém pro muže L’Homme na cestách

Asi vám neuniklo, že od června je v salonech GERnétic v prodeji horká novinka. Krém pro muže, který pokožce poskytne nečekaně všestranný servis, ale má přitom gelovou tající konzistenci. Ano, řeč je o produktu L’Homme. V článku představíme tipy, jak tento elegantní produkt využít během cestování. Věřte, že aplikace v součtu nezabere ani celou minutu. Péče o sebe vám nebude ukrajovat drahocenného času pro zážitky.

Seznamte se s novinkou od GERnétic – jemným remineralizujícím tělovým peelingem Nettoyant Gommant Marin Corps

Laboratoře GERnétic přichází na trh s novinkou, která otevírá novou kapitolu přístupu k výrobě kosmetických produktů. Nejdiskutovanějším parametrem prostředků pro exfoliaci těla v souvislosti s ochranou životního prostředí je brusná složka. GERnétic vždy používal peelingové částečky dokonale kulovitého tvaru, které neporušují pokožku. Nyní ale tato francouzská značka připravila produkt s peelingovými dokonale oblými elementy z přírodních ingrediencí, které jsou v přírodě stoprocentně odbouratelné. Abychom vás s přípravkem Nettoyant Gommant Marin Corps mohli podrobněji seznámit, požádali jsme bloggerku Kateřinu, která novinku již testuje, aby se s vámi podělila o recenzi.

Nechte svou pleť rozkvést s novým coffretem Detox „Jarní facelift“ od kosmetiky GERnétic

Přesto, že ještě před několika dny na nás dorážela zima, my jsme z Francie obdrželi novinku, která nás zahřála u srdce. Proč? Nyní vám můžeme nabídnout specialitku, s níž probudíte do jarních dní svůj půvab. V tomto článku si nový Coffret Detox „Jarní Facelift“ přiblížíme. Těšíte se?

Recenze: Maskné se dá řešit, tak už se netrap

V úterý 30.3. jste měli možnost připojit se k našemu vůbec prvnímu živému vysílání na instagramovém účtu gernetic.cz (odkaz na záznam celého vysílání). Vedla je Alena Kimlová, hlavní firemní kosmetička a školitelka GERnétic. Sekundovala jí Kateřina Šimková, šéfka agentury vitaPR. Kateřinu jsme loni v srpnu požádali, aby vyzkoušela náš program pro problematickou, a především pak maskné zužovanou pleť. A proto následující řádky budou patřit jí. Provede vás celým procesem.

Jak dokáže proměnit člověka péče v kosmetickém salonu

Zdánlivě obyčejná otázka, na niž existuje jednoduchá odpověď. Je to přece o tom, že člověk poskytne své pleti nadstandardní péči. Nenechte se mýlit. Uvedená odpověď je jen jednou rovinou, s níž v kosmetických salonech pracujeme. A co tedy ještě dokáže člověku dát návštěva Gerneticienne, odborné kosmetičky pracující podle vysokých standardů GERnétic?

GERnétic mě změnil úplně vším

Během podzimu loňského roku jsme měly možnost navštívit Marii Drenkovou v jejím kosmetickém salonu na prestižní adrese v Karlových Varech. Povídání jsme zahájily nad zákusky ze zdejší vyhlášené cukrárny, která v sobě inspiraci Francií skrýt nemohla. Konverzace nenuceně plynula a minuty ubíhaly. Zajímalo nás, jak se snoubí kultura lázeňského města s exkluzivními druhy ošetření GERnétic, které Marie Drenková doplňuje také přístrojovými metodami. Některé z nich dokáže v regionu nabídnout právě jen její salon.

Vtančete do roku 2021 něžnou salsou francouzské efleráže

Věříme, že tento rok bude výjimečný, zlomový a úspěšný. Věříme, že pro vás bude o spokojenosti,
radosti a štěstí! Rádi vám připravíme zážitky, díky nimž se tato slova ve vašem slovníku objeví častěji,
protože spokojenost a štěstí v duši i na těle budete intenzivně prožívat. GERnétic totiž na českém
trhu letos slaví krásné jubileum 25 let! A proto jsme se rozhodli, že vám ten letošek pomůžeme
roztančit v rytmu autentickém, osobním, láskyplném a nadčasovém, abyste s námi kvetli nejen další
čtvrtstoletí! Leden a únor se ponesou na vlnách něžné rumby, nejpomalejšího latinského tance, který
vyjadřuje láskyplné spojení protikladů. Ba dokonce kosmetická masáž, francouzská efleráž by se dala
charakterizovat jako něžný tanec rukou, který se proplétá s půvabem vaší tváře. Aby vám dodal
energii, aby vás polaskal, abyste si dopřáli nerušenou chvilku zdravé sebelásky.

Advent je dobou laskavosti. Dárcovství krve může být tím, co rozhodne o životě

Už několik let spolupracuje GERnétic se spolkem Zdraví-život, z.s. Jeho klíčovou aktivitou je osvěta v oblasti bezplatného dárcovství krve a povzbuzení občanů, aby se darování nebáli. Jedna konzerva krve může být totiž mnohdy hranicí, která rozhoduje o tom, zda budeme moci žít tak, jak jsme si to přáli. Je čas zázraků, čas adventu a my bychom vás rádi vyzvali, milí čtenáři blogu GERnétic, abyste s námi nahlédli pod pokličku projektu a zapojili se. Pojďte s námi pomoci nemocnicím a jejich pacientům!

Dopřejte si adventní domácí hýčkání s kosmetikou GERnétic

Adventní čas už klepe na dveře. Všichni se těšíme, že prožijeme krásné vánoční dny a možná i díky současné situaci oceníme to, že s nákupy to tentokrát nemusíme tak hrotit. Dopřejeme si totiž něco mnohem vzácnějšího, než jen materiální dárečky. Dáme si čas. Čas pro milované, čas pro sebe. Budeme se věnovat vánočním přípravám třeba zrovna tak, jak jsme si to pamatovali u našich babiček. V kamnech se roztápělo šiškami, těsto na kremrole odpočívalo ve chladné spíži. A mezitím jsme se u stolu těšili z toho, jak si můžeme s babičkou a maminkou prozpěvovat koledy, zatímco jsme slepovali linecká kolečka. 

Recenze ošetření: Masáž s GERnétic, s níž obličej omládne a zeštíhlí

Ještě během příjemných zářijových dní jsme bloggerku Kateřinu pozvali na návštěvu do kosmetického salonu Hany Šedivé v Písku. Bylo to setkání plné milých emocí, legrace, porozumění a pohody. Ovšem, jakého zážitku se Kateřině Šimkové, ambasadorce půvabu GERnétic v salonu dostalo, to už prozradí následující řádky z jejího pera.