Připravili jsme pro vás blog plný článků, tipů, receptů a rad., Strana 4

Recenze ošetření: Problematická pleť s akné

Když se řekne problematická pleť, vybavíme si teenagery, v jejichž těle se odehrávají hormonální bouře. Náladovost, akné. Jenže, jak ukázalo nejen období letošního jara, kdy se rouška stala nezbytným módním doplňkem, problematická pokožka není jen záležitostí mladistvých. Proto jsme připravili sérii článků, v nichž se tématem akné budeme zabývat. V tom prvním jsme s bloggerkou Kateřinou zavítali do Kosmetického studia GERnétic v pražských Řepích, kde nám profesionální kosmetička ukázala, jak lze salónní péčí na problematickou pleť vyzrát. Slovo předáváme Kateřině, která vás procedurou provede.

Tři tajná kosmetická pohlazení GERnétic pro krásnější léto

V létě si na kráse dáváme záležet, odkládáme kabáty a oblékáme plavky. Podnikáme výlety s přáteli, jezdíme na romantické pobyty. To hlavní, co si přejeme, je léto si užít. Být zdraví, sexy, krásní a odpočinout si. Právě proto jsme pro vás připravili několik tipů, které by neměly minout vaši toaletní taštičku, kterou skladujete doma, ani tu, jíž vozíte na všechny báječné cesty.

Kam na výlet či dovolenou s GERnétic

Letošní rok nás zve objevovat v daleko větší míře krásy vlasti nebo okolních států. Volíme spíše kratší dovolené, několikadenní výlety. Ale věděli jste, že si můžete naplánovat cesty také, aby vás na nich doprovázel GERnétic?

Ošetření očního okolí s řadou Marine Line od GERnétic

Možná už jste zaznamenali, že mořská řada Marine Line je velkým pomocníkem pro dehydratovanou pleť namáhanou stresem. Je ideální pro restart po rouškovém období. Ale je také vynikajícím prostředkem, jak opět očnímu okolí dodat jiskru. Proto jsme pozvali bloggerku Kateřinu na ošetření pod vedením Gerneticienne Světlany Nejedlé, nové členky týmu GERnétic. Jak takové ošetření probíhá, Kateřina popsala v následujících řádcích.

Odkládáme roušky a restartujeme pleť

Pondělí, 25. května 2020, je dnem úlevy pro naši pokožku. Ve venkovním prostředí snímáme roušky a respirátory, můžeme se z plna hrdla nadechnout. K pokožce opět proudí čerstvý vzduch. Je konec s upoceným obličejem, gumičkami i šňůrkami, které na kůži způsobovaly nejen diskomfort, ale také oděrky a otlaky. Jsme doslova připraveni na restart. Jak ale vypadá v případě naší tváře? Odpověďmi na tuto otázku vás provedeme společně s hlavní firemní kosmetičkou GERnétic Alenou Kimlovou.

Šéfredaktorka Madam Business testuje Lympho a Vasco Artera

V lednu přijala pozvání do Kosmetického studia GERnétic www.StudioGernetic.cz v pražských Řepích Eva Brixi, majitelka a šéfredaktorka časopisu pro podnikatelky a manažerky Madam Business. Absolvovala ošetření zaměřené na dolní končetiny, které mírní otoky, zlepšuje stav žilního systému a především vám dovolí se ladným krokem a s lehkostí protančit do dnů, kdy budeme zase hrdě odhalovat nejen kotníčky. Aby však byla péče komplexní, vyzkoušela si také domácí program péče o tyto partie s přípravky Lympho a Vasco Artera. Jak s nimi byla spokojena, napoví následující řádky.

Aby pleť pod rouškou netrpěla: Jak ošetřovat pokožku namáhanou nejen stresem

Když se potkáváme na ulicích, bohužel nevidíme, že by se naše rty smály nebo se pohybovaly ve shodě s vysloveným pozdravem. Nosíme roušky a dodržujeme doporučenou vzdálenost dvou a více metrů. Koronavirová krize si vyžádala tvrdá opatření. Věříme, že pomohou současný stav rychleji překonat. Mezitím se však musíme vyrovnávat se stresem, kterým trpí i naše pokožka. Proto jsme s Alenou Kimlovou, hlavní firemní kosmetičkou GERnétic, připravili jednoduchý manuál, který vás provede efektivní domácí péčí v době stresové.

Milujeme čokoládu

„Není nad dobrého přítele, leda dobrý přítel s čokoládou...“ Linda Grayson

Jarní kosmetika: Ladné nohy bez otoků podle GERnétic

Na přelomu února a března si už všichni uvědomujeme, že teplé dny se nezadržitelně blíží. Období krátkých sukní, šatů i capri kalhot je tu zkrátka cobydup. Začínáme řešit kondici našich lýtek a kotníků, které chceme ukazovat bez otoků. Prostě a jednoduše si budeme chtít vyjít nejen do parku ladným krokem. Právě proto jsme v GERnétic přichystali ošetření dolních končetin. V dnešní reportáži vás jím provede Eva Brixi, šéfredaktorka časopisu Prosperita Madam Business, která si jej vyzkoušela na vlastní kůži.

Reportáž: Ošetření pro dvojice

Bloggerka Kateřina navštívila liberecký salon, který patří PhDr. Miroslavě Peřinové. Na podzim roku 2019 jsme tuto výjimečnou dámu uvedli do Síně slávy GERnétic. Kateřina paní doktorku Peřinovou vyzpovídala nejen pro náš blog, ale také pro loňské prosincové číslo časopisu Prosperita Madam Business. V dnešním článku by však ráda přiblížila atmosféru salonu a to, jak může vypadat kosmetické ošetření určené pro dvojice – kamarádky, partnery, manžele matky s dcerami nebo vnučky s babičkami. Mezi klientky paní doktorky nepatří jen, ženy, ale také muži.

Naplánujte si relaxaci nejen před svátky, ale i po nich

Všichni to známe. Vánoce se blíží, adventní dny utíkají závratnou rychlostí. Přípravy na velký sváteční večer je třeba si řádně rozplánovat stejně jako poslední týden roku, kterým chceme udělat radost sobě i nejbližším. Nakoupit, navařit, napéct, pomoci dětem s úkoly, než se dočkají zimních prázdnin. Uklidit, vyprat, vyžehlit, umýt okna, vybrat vánoční stromek, udělat doma výzdobu, poslechnout si ratolesti vystupující na besídkách. Odevzdat poslední pracovní výkazy a upravit strategie na rok 2020. To zdaleka není vše, co ženy i muže čeká. A v tomto hektickém období není nad to zastavit se a zamyslet se nad tím, co je opravdu důležité. Co si opravdu přejeme? Být zdraví, abychom si mohli na plno a bez omezení užívat štěstí, které nás obklopuje. Být vděční, abychom denně dokázali spatřit, jak rozmanitým bohatstvím nás život obdařil. Být skutečně přítomní, abychom se mohli těšit z těch obyčejných chvilek radosti, které jsou jako džbán živé vody pokaždé, když se dotknou naší duše. Umět se zastavit, abychom se mohli nadechnout, odpočinout si a starosti hodit za hlavu. A právě proto jsem GERnétic požádala o jedno malé sváteční zastavení v podobě masáže, kterou jsem si užila od hlavy až k patě.

Šéfredaktorka Madam Business recenzuje novinky Vital Transfer od GERnétic

V březnu jsme oficiálně odhalili revoluční novinky francouzské kosmetiky GERnétic pro péči o pleť v premenopauzálním a menopauzálním věku. Výjimečnou řadu Vital Transfer, která na trhu nemá obdoby, jsme novinářkám nejen představili, ale také jsme každé věnovali produkty na testování. V tomto blogu se o svou zkušenost podělí Eva Brixi, šéfredaktorka a majitelka časopisu Madam Business, který je věnovaný podnikatelkám a manažerkám, bez ohledu na to, zda řídí velký podnik se stovkami zaměstnanců, nebo svůj kosmetický salon.

Když na kosmetickém nebi zazáří Hvězdy GERnétic 2019

Již podruhé uspořádala značka GERnétic pro své kosmetičky jedinečné soutěžní klání pod názvem Hvězda GERnétic Česko 2019 a Hviezda GERnétic Slovensko 2019. Cílem není primárně poměřovat síly, ale objevit silné stránky a na nich dále stavět. To se mi líbí nejen jako bloggerce, ale také jako redaktorce časopisu Madam Business. Považuji za důležité dát ženskému elementu v podnikání svobodu a rozlet. A právě o podporu kreativity, sebevědomí a motivace se soutěž stará. Říjnový Blog GERnétic tak patří reportáži z Bratislavy, kde se uskutečnila slavnostní ceremonie s vyhlášením vítězek. A neopomenu ani dojmy bezprostředně nabité po ocenění půvabných a šikovných Gerneticienne.

Jak zatočit s podzimní depresí: Nechte se rozmazlovat s GERnétic

Poslední měsíce roku jsou pro psychiku obvykle enormně náročné. Přestože se do každodenního koloběhu vracíme z dovolených, odpočatí, opálení a v duši si ještě stále udržujeme obraz jantarových západů slunce nad Jadranem, Jónským nebo Egejským mořem, na naši mysl již doráží celá řada úkolů – od radostných starostí s ratolestmi a jejich školní docházkou až po vyhodnocování ročních spoluprací s obchodními partnery nebo stanovení nových strategií pro rok nadcházející. To vše jsou úkoly dlouhodobé, zajímavé, ale i vyčerpávající. A právě proto je dobré do zaběhnutého rytmu včlenit i něco jen pro radost, krásu a pohodu. V článku se podělíme o několik tipů na to, jak do každého dne a měsíce vnést také chvilky, které připomínají malý svátek.