Připravili jsme pro vás blog plný článků, tipů, receptů a rad., Strana 5

Rozhovor: Profesionální kosmetická péče je nenahraditelná

Martinu Fraňkovou jsme poznali loni. Slovo dalo slovo na Instagramu a vzájemné sympatie nás svedli dohromady. První setkání okamžitě rozhodlo. Měli jsme před sebou velkou osobnost. Advokátku, vzdělanou energickou ženu, z níž šarm vyzařoval a vytvářel úžasnou atmosféru. Pokaždé. A tak jsme Martinu požádali, zda by se nechtěla stát jednou z ambasadorek půvabu značky GERnétic. Jí se nápad líbil. Za chvíli bude spolupráce slavit první krásný rok. Během té doby vám na svém Instagramu a blogu Teta z Prahy přináší řadu rad, tipů, recenzí, jak je s námi, s kosmetikou GERnétic spokojena. Tentokrát jsme ale rovnici převrátili a několik otázek jsme Martině položili v rozhovoru.

Rozhovor: Abyste z tréninku vytěžili maximum radosti i krásy

Zaznamenali jste v minulém měsíci článek na blogu, který se věnoval uvedení novinky Gerthérapi? V tématu budeme pokračovat, protože bloggerka Kateřina si tento relaxační krém ideální pro aktivní lidi již měla možnost vyzkoušet. Vzala si jej s sebou na dovolenou na Korfu. Zajímalo nás, jaké dojmy v ní zanechal.

Když se krása pojí s módou a ušlechtilostí

Rok 2019, jak se ukazuje, je pro francouzskou kosmetiku GERnétic rokem úspěšným, protože značka uvedla na trh novinky, které by se daly popsat jako revoluční. Hormoceutické přípravky z řady Vital Transfer si klientky mohou zakoupit od března, aktivní tělový krém Gerthérapi od května. První reakce veřejnosti svědčí o tom, že nové produkty padly na úrodnou půdu. Především představení poslední ze jmenovaných novinek redaktorkám a ambasadorkám půvabu GERnétic se uskutečnilo začátkem června. A jaké bylo samotné slavnostní uvedení? O tom už více prozradíme v reportáži.

Začít s prevencí stárnutí se vyplatí už před třicítkou

V GERnétic své klienty učíme, že na správnou péči o pleť není nikdy pozdě. Čím dříve však člověk začne, tím spíše si bude užívat mladistvosti a svěžesti vlastního vzhledu. Pleť začíná stárnout s nástupem pětadvacátého roku života. A čím dříve ji začneme zásobovat speciální péčí, tím déle si svých pětadvaceti budeme moci užívat. Kdo ví, třeba i několik nadcházejících let. O malou zkoušku takové terapie mládí jsme požádali bloggerku Kateřinu, která přijala pozvání do Partnerského salonu GERnétic ve Velkém Přítočně, jež patří Michaele Roháčkové.

Řada Vital Transfer přilákala odborníky z mediálního světa

O novinkách, které GERnétic představil letos v březnu, jste se mohli dočíst v předchozím blogu. Pro tentokrát jsme přichystali téma, kterým na něj navážeme: reportáž z uvedení novinek pro odbornou novinářskou veřejnost, kdy si hormoceutické přípravky poprvé mohli osahat a vyzkoušet příznivkyně sofistikované kosmetické péče, jejichž články a tipy často a rádi čtete. Pozorujeme, že Vital Transfer k nám přitáhnul zcela novou vlnu zájmu. Buďme upřímní. Kdo by si nepřál pokožku tváře i těla krásnou jako za mlada. GERnétic k tomuto účelu našel revoluční, bezpečné, efektivní a mimořádně příjemné prostředky.

Menopauza, pokožka a hormoceutická kosmetická péče

Pleť se mění s věkem. To je známý fakt. Lze to připsat na vrub prostředí, hormonálním změnám, stresu, výživě. O vlivu hormonálních změn se ale obvykle mluví především v souvislosti s akné. Menopauzální pokožka byla dosud stranou. Všichni se snažíme vrátit čas a zbavit se vrásek, zázračně omládnout nebo si mladistvou jiskru uchovat. Proto je třeba pochopit, co se v těle odehrává, když nastupuje období přechodu. V tomto článku vám vše podrobně popíšeme. V Laboratoires GERnétic Synthèse totiž tuto záhadu rozluštili a vytvořili unikátní péči, která na tyto změny reaguje. Svět zasáhla hormoceutická revoluce!

Lída Baďurová se zhostí každé výzvy na poli krásy, i podbradku

V lednu bloggerka Kateřina navštívila naše Kosmetické studio GERnétic. Svěřila se nám do odborné péče se speciálním přáním. Kateřina spolupracuje s výživovou poradkyní a ráda by zatočila nejen s únavou a nějakým tím kilem navíc, nýbrž by chtěla zpevnit i oblast krku, která po ztrátách hmotnosti může trpět. Taková výzva se nám líbila! Na starost ji měla Ludmila Baďurová, kterou vám v tomto blogu také představíme.

10 indicií, že jste našli ten pravý kosmetický salon

Dali jste si jako novoroční předsevzetí, že si budete věnovat více času? Jako atraktivní možnost, jak si takové chvilky pro sebe dopřát, se vám jeví návštěva kosmetického salonu? Jistě právě hledáte, komu se svěřit do péče. Možná nevíte, co očekávat, podle čeho poznat, že jste v těch správných rukou. Sestavili jsme pro vás žebříček indicií, podle nichž se můžete při výběru salonu orientovat.

Rozhovor s kosmetičkou GERnétic Mgr. Ivou Kleinerovou z Hradce Králové

Profese kosmetičky zahrnuje mnohá povolání a vlastnosti člověka, které jsou pro tuto krásnou práci důležitým předpokladem k úspěchu. V první řadě musí mít kosmetička ráda lidi, dotýká se jich, naslouchá jim. Musí rozumět fyziologii člověka, umět číst na pokožce, ale i v duši. Znát dobře produkty a jejich účinky po aplikaci. Být empatická a vyrovnaná. Zároveň být dobrou obchodnicí, marketérkou, zvládat legislativu a třeba i design salonu. Mít vše dobře promyšlené, plánovat, a přitom být stále nadšená a usměvavá. 

Předsváteční relaxace: Na kosmetice s GERnétic

Kdo z vás již nyní pociťuje, že se mu do sváteční pohody tak trochu vkrádá očekávání a lehký provokativní pocit, že čas letí před svátky ještě rychleji než obyčejně? A myslíte před závěrem roku také trochu na sebe a pocit klidu? Pokud ne, ale rádi byste to změnili, pokračujte ve čtení tohoto článku. S bloggerkou Kateřinou vás totiž přeneseme do oázy dobré nálady, pro kterou běžné zákony času ani stresu neplatí. Na předvánoční relaxační ošetření do jednoho z Partnerských salonů GERnétic. Ve Studiu proměn KK se půvabu a skvělé atmosféře věnovala jeho majitelka kosmetička Kateřina Krylová.

Ladné paže podle odborné kosmetičky Zuzany Bělíkové

Bloggerku Kateřinu jsme pozvali, aby si užila ošetření paží, které má mnoho benefitů. Zároveň jsme ji požádali, aby vám představila naši úžasnou Gerneticienne Zuzanu Bělíkovou, která patří mezi zkušené kosmetičky v našem týmu a také řadu našich spolupracovníků na poli kosmetické péče vzdělává. Jestli chcete vědět, jak si Kateřina péči GERnétic užila, pak nevynechejte další řádky.

Proč by měly nevěsty myslet na kosmetiku včas?

V GERnétic rádi připravujeme dámy na jejich velký den, kdy zazáří v bílém a řeknou ano muži svého srdce. Už sama láska a v zrušení z tohoto okamžiku dělá ženy krásnější. Ale jako profesionálové se dokážeme postarat o to, aby se nastávající nevěsty cítily ještě lépe, více ve své kůži a nemusely se bát fotografa ani kameramana, který tyto nádherné okamžiky zvěční. Jak to v GERnétic děláme, to vám prozradí následující řádky.

Manažer chce od své péče maximum

Před nedávnem jsme o rozhovor požádali Mgr. Ladislava Kavana, majitele firmy LK SERVIS, který vlastní generální zastoupení francouzské kosmetiky GERnétic pro český a slovenský trh. Zajímalo nás, co si myslí o přístupu mužů ke kosmetické péči, jaké trendy v tomto ohledu sleduje a nakolik se on sám řídí filozofií značky.

Záruka spokojenosti a smysluplně stráveného času

Majitelky zralé pleti, vytížené ženy, které hrají role úspěšných podnikatelek, manažerek, odbornic ve svém oboru. Dámy, které se svědomitě věnují nejen své práci, kontaktům, ale také rodině, koníčkům. Někdy by se rozdaly pro celý svět. Naučit je relaxovat a věnovat se jen sobě bývá velmi těžké. Ale když jednou zakusí relaxaci v rukou Gerneticienne, mnohdy k této situaci změní postoj a uvědomí si, jak důležité jsou zásady pozitivního sobectví.