Připravili jsme pro vás blog plný článků, tipů, receptů a rad., Strana 6

Nové obaly GERnétic: splněné přání našich klientů

V posledním období jste mohli zaznamenat, že se některé produkty GERnétic začaly prezentovat v jiných obalech. A nejen prezentovat. Laboratoře GERnétic neustále hledají způsoby, jak zákazníkům po celém světě nejen dělat život krásnější a zdravější, ale také se zajímají o to, aby měli více času na všechny úžasné zážitky, které život nabízí. Inspiraci sbírají po celém světě, Českou a Slovenskou republiku nevyjímaje. Možná byste se divili, ale obalový design umí s časem věnovaným nejen zkrášlujícím procedurám, udělat divy.

Pigmentové skvrny: GERnétic je umí vyřešit

Titulek je vlastně dost odvážným tvrzením, viďte? Ale odvaha a výsledky jsou GERnétic zkrátka vlastní. Zakladatel značky Dr. Albert Laporte byl průkopníkem, moudrým mužem a milovníkem krásy ve všech podobách, zvláště pak té ženské. Myslel i na tyto situace, které někdy ženám (i mužům) dokáží zkomplikovat vnímání vlastního sexappealu a psychické pohody. A stvořil celý program, který s pigmentovými skvrnami zatočí. My si o něm dnes povíme trochu více. Tímto povídáním budou provázet hlavní firemní kosmetička a odborná školitelka GERnétic Alena Kimlová a Lída Baďurová, Gerneticienne z Kosmetického studia GERnétic.

Naplánujte si cestu do lázní s procedurami GERnétic

Možná jste si už všimli, že s kosmetikou GERnétic se nesetkáte jen v kosmetických salonech. Protože je pro nás péče víc než jen prostá údržba zevnějšku, jsme nesmírně rádi, že si nás vybraly některé vyhlášené české a slovenské lázně, aby obohatily svou nabídku skutečně luxusního, zážitkového wellness programu. Pokud milujete GERnétic a zároveň si přejete dopřát trochu té lázeňské atmosféry, ať už na prodloužený relaxační víkend, nebo na regulérní několikatýdenní pobyt, pokračujte následujícími řádky, kterými si tak trochu společně zacestujeme a odhalíme tajemství tohoto spojení.

Nejlepší dámská jízda podle GERnétic

Zanedlouho začne frmol školního roku, ale jak to tak bývá, září bude pro naše ratolesti spíše obdobím, kdy se škola jen postupně rozjíždí a děti teprve zkoumají, jaký ten nadcházející školní rok bude. Seznamují se s novými kamarády, vítají se s těmi starými a počasí pořád ještě zve k venkovním radovánkám, které milují. Je to ideální čas dát dětem alespoň na jeden den volnost a užít si nějaký čas pro sebe. Vychutnat si dámskou jízdu, která člověka nabije energií a dobrou náladou minimálně ještě na další měsíc. A jak si ji tedy zorganizovat? Napoví článek.

Intuice mne přivedla ke GERnétic

Dostala jsem nelehký úkol. Krátce se vám představit. Jmenuji se Kateřina a tvořím blog Intuitive Diary, který věnuji tématům, jež můj život činí krásnějším a harmoničtějším. K tomu patří kromě péče o zdraví a krásu také cestování, jóga, tango v kuchyni nebo třeba toulky přírodou. Těší mne, že se mohu se svými čtenáři, podělit o zážitky, nápady, zkušenosti. Nejlepším rádcem je mi intuice a ta se vždycky do mé tvorby promítá. Nasloucháte jí? Zkuste to. Mne dokonce přivedla až sem, ke značce GERnétic.

Bloggerka Kateřina si vyzkoušela letní arganovou projasňující kúru

Bloggerka Kateřina se vydala s GERnétic do Českých Budějovic, aby mohla navštívit Partnerský kosmetický salon paní Ivy Mikulkové. Při této příležitosti si zde také vyzkoušela, jak profesionálové GERnétic dokáží pokožku ošetřit po dovolené. Pokožku, která byla namáhána jižanským sluncem a slanou vodou, neustávajícím vánkem i dobrodružstvími. A jak se Kateřině líbily výsledky? Podívejte se sami. Připravila pro vás reportáž.

Není to jen o kosmetických přípravcích, ale také o naslouchání

Jmenuji se Petra a kromě dobré kávy, cestování a mého psa miluji také psaní a vše, co obohacuje můj život o nezapomenutelné zážitky. Všechny momenty a fakta, které chci sdílet se světem, jsou uchovány na mém blogu Just be yourself, který je jakýmsi deníkem mého života. A jedna kapitola je věnována právě GERnétic, kam mě kroky zavedly před téměř dvěma lety.

Recenze: Seino s poprsím umí čarovat

Možná si vzpomínáte, že v březnu podstoupila bloggerka Kateřina prsní ošetření. Ale protože jedinou návštěvou kosmetického salonu péče o ňadra nekončí, Kateřina dostala malý úkol. Otestovat tonikum Seino, úžasný, lehoučký a rychle vstřebatelný produkt, který je alfou a omegou našeho prsního programu. Jak byla Kateřina spokojená? O to se s vámi podělí v následujících řádcích.

Triky, jak udržet opálenou pokožku i po dovolené

Mnoho z nás se k moři chystalo už v polovině června. I my v týmu GERnétic už jsme snili o plážovém poflakování, sluníčku, azurovém moři a ležérní módě, která se k přímořskému prostředí vyloženě hodí. Někdo putoval na Kanárské ostrovy, někdo do Španělska, někdo z nás se vypravil na Korfu jiný na Santorini. Na každý pád jsme se těšili, že zdravým způsobem nachytáme bronz, užijeme si letní atmosféru a naladíme se na pozitivní vlnu, jíž si v duši uchováme i po návratu do Česka. Jak si ale snědou pokožku udržet co nejdéle po návratu z teplých krajin?

Vystavte svá chodidla na odiv

Máme to štěstí, že alespoň část roku můžeme nosit díky klimatickým podmínkám otevřenou obuv. Sandále, lodičky s otevřenou patou či špičkou, pantofle a nazouváky. Každý módní guru zaplesá nad tvary, vzory, materiály, barvami i stylem zpracování. A muž si v pohodlných sandálech zase oddechne od pracovní uniformy všedního dne, která předepisuje obvykle boty uzavřené. Nezbytným nejen módním, ale hlavně kulturním doplňkem těchto botiček jsou upravené nohy v dobrém stavu, přesněji chodidla, o jejichž vzhled se člověk nebojí podělit s širokou veřejností. Jak ale takové elegance dosáhnout? Jak se zbavit popraskaných pat a zrohovatělé kůže? Právě proto jsme dnes připravili speciální článek na téma péče o chodidla.

Jak si udržet krásné ruce v letních dnech?

Léto přeje aktivnímu trávení volného času: sport, příroda, zahrádka, dovolená, moře, koupaliště. To jsou vše vlivy, které mohou dát rukám neskutečně zabrat. Jestli o své ruce pečujete správně vzhledem k aktuální zátěži, to zjistíte v našem malém kvízu. A také vám dáme několik tipů na to, jak nástroje, jimiž se dotýkáme s láskou našich blízkých a poznáváme svět, účinně ošetřit.

Daruj krev! Může to být hodnota celého života

GERnétic podporuje projekt pro rozvoj bezplatného dárcovství krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci“. Jeho patronkou se stala mladinká, půvabná herečka Iveta Sedláčková (Valtová), jíž můžete znát například z role sestřičky Ivety v seriálu Modrý kód, který je uváděn na TV Prima. V rozhovoru se s námi podělila o to, proč je pro ni dárcovství osobně důležité, co všechno darovat krev znamená a zda díky tomu začala vnímat lidské zdraví jinak.

Minerální nebo chemické filtry: Jaký je nejlepší pro zdravě opálenou pokožku?

Ozónová vrstva se ztenčuje. Její přirozená vlastnost – odstínit nebezpečné dávky ultrafialového záření – je v ohrožení. Stejně jako zdraví lidské pokožky, pokud by byla těmto šokovým dávkám UVA a UVB záření vystavena. Jak pokožku chránit víme. Člověk by si měl vybrat opalovací krém s vhodným ochranným faktorem, a to s ohledem na místo pobytu, aktivitu, svůj fototyp kůže, frekvenci koupání ale například i pocení. Zvážit by přitom měl i svůj věk a to, zda chce od opalovacího produktu také nějakou extra péči o pokožku. Jenže jak si vybrat správný opalovací prostředek, a jaké jsou vlastně rozdíly v ochranných filtrech, které zabezpečují, že UVA a UVB záření nebezpečně nepoškodí kůži?

Nenechte se zaskočit celulitidou

Tropické teploty posledních dní inspirují k tomu, abychom vyrazili k vodě a v plavkách předvedli své křivky. Přesto však mnoho žen váhá, nakolik odhalit svou kůži, a to mnohdy bez rozdílu typu postavy. Pomerančová kůže neboli celulitida je to, co může ublížit dobrému pocitu i sebevědomí. Lipohypertrofií podle posledních výzkumů trpí až 90 % žen napříč všemi věkovými kategoriemi. Její příčiny mohou být různé. Co tedy dělat, aby vás nezaskočila?