Připravili jsme pro vás blog plný článků, tipů, receptů a rad., Strana 8

Produkty péče o pleť, bez kterých se na horách neobejdeme

Ačkoli by se mohlo zdát, že zima se definitivně dává na ústup, víkend vás patrně přesvědčí o opaku. Počasí chladné, mrazivé, doprovázené větrem pro pleť nepředstavuje zrovna balzám. A co teprve v okamžiku, kdy dětem začínají jarní prázdniny a vy si společně vyrazíte na hory. Pobyt v mrazivém venkovním prostředí, přechody do vytopených prostor, společenské a sportovní aktivity, kdy se i do té nejodolnější pokožky zapíší všechny krásné zážitky. To všechno jsou pro nás v GERnétic hory. A aby se z nich radoval i náš půvab, vybrali jsme pro vás, milé čtenářky a čtenáři, několik produktů, bez kterých do „Špindlu“ anebo do Alp rozhodně nevyrážíme.

Zhubněte s buněčným trenérem GERnétic!

Přemýšlíte-li o tom, že je nejvyšší čas přivítat ve svém životě štíhlost, máme pro vás řešení, se kterým bude tato cesta ještě efektivnější. Zeštíhlovat totiž můžete na několika rozličných úrovních. A když si svůj program správně poskládáte, budete výsledkem mile překvapeni. Prioritou by však vždy mělo být zdraví. S ohledem na ně vždy volte stravu i cvičení. Být v dobrém zdravotním stavu tělu umožňuje lépe pracovat na vašem předsevzetí či přání. Na krásných, ladných křivkách či plošším bříšku. Nicméně i GERnétic má ve svém portfoliu pomocníky, kteří se dokáží postarat o efekt, který vás bude rozhodně motivovat v tom nevzdat své snažení. Výsledky v zrcadle spatříte dříve a budete mít skvělý pocit, že se o sebe staráte tím nejdůslednějším možným způsobem! I zeštíhlení může být plné rozmazlování.

5 tipů pro krásnou pleť na plesovou sezónu

Zimní měsíce přejí společenským událostem. Vánoční večírky už nás minuly. Ale to znamená jediné. Plesová sezóna je v plném proudu. Většina z nás touží po krásné pleti, která je zdravá a svěží, jemná a pěstěná, má sjednocený barevný odstín. Zkrátka půvab čišící z každičkého póru. Jenže krásná a pěstěná pleť není výsledkem náhody, nýbrž prozíravosti: profesionálního kosmetického ošetření, důsledné domácí péče, úmyslně udržované dobré nálady, celkové podpory zdraví organismu. A svou roli hraje i genetika. Avšak ani ta není všemocná. Co tedy pomůže přirozené kráse pleti? Připravili jsme si pro vás pět tipů, které byste určitě měli vyzkoušet.

V zimních měsících se o pokožku dobře starejte!

Klimatické podmínky, které přináší zima, dramaticky ovlivňují stav pokožky. Snižují produkci kožního mazu. Díky tomu dochází k rychlejšímu odpařování vody z povrchu kůže. Zima oslabuje hydrolipidovou vrstvu a zhoršuje funkčnost přirozené ochranné bariéry.

Zacvičte si, vylepšete kondici a zformujte postavu!

S bloggerkou Kateřinou jsme pro vás vybrali tři videa sympatické trenérky a fitness koučky, s nimiž se můžete zahřát, protáhnout a plnit si svá novoroční předsevzetí. Susana Yábar cestuje křížem krážem po světě a na každé ze svých zastávek pro diváky vytvoří unikátní sestavu cviků, k nimž obvykle potřebujete pouze sami sebe. A někdy také pohodlný sportovní outfit nebo podložku. Její přístup je nám velice sympatický a zapadá přesně do filozofie značky GERnétic. Každá chvilka věnovaná sobě se počítá a odráží se na naší kondici, půvabu i dobré náladě. Nebudeme se zdržovat dlouhým úvodem a rovnou vám videa představíme. Ale ještě než se rozpohybujeme, měli bychom pro vás malý tip. Účinky fyzické aktivity můžeme podpořit také tím, že 20 až 30 minut před jejím zahájením aplikujeme (kromě poprsí) tělový krém Perfect Body. Díky přítomnosti tzv. buněčného trenéra urychlí spalování tuků.

Z kosmetického salonu GERnétic: Hydratace pleti v zimě? Ano!

Milé čtenářky a milí čtenáři, na počátku ledna jsem v Kosmetickém studiu GERnétic, špičkovém firemním salonu v Praze, absolvovala profesionální kosmetické ošetření pleti. Překvapilo mne však, že i v zimních měsících mi v GERnétic doporučili hydratovat pokožku obličeje. Možná proto, že jsem měla stejně jako mnoho dalších žen a dívek z minulosti vžito, že mráz a hydratace nejdou dohromady. Ale jak mi vysvětlila Gerneticienne Lída Baďurová, která se o mne vzorně starala, tohle tvrzení je mýtus! Předem musím uvést, že to byl nejen báječný zážitek, ale především výsledky byly viditelné ihned po proceduře. Jak tedy v mém případě vypadalo zimní hydratační ošetření?

Rozhovor s majitelem

Rozhovor s Mgr. Ladislavem Kavanem, zakladatelem a majitelem českého a slovenského zastoupení francouzské kosmetiky GERnétic. Už první setkání s Ladislavem Kavanem mě velmi zaujalo a práce pro jeho firmu je pro mě motivující stále.

Příběh GERnétic

Příběh GERnétic…odvaha a výjimečnost na křídlech Jonathana Livingstona Racka

Certifikace

Všechny produkty GERnétic jsou pod dermatologickou a oftalmologickou kontrolou. Testy potvrzují, že produkty nezpůsobují podráždění pokožky ani očí, a že konzervační systém je účinný. Všechny produkty procházejí odpovídajícími testy a jejich používání je bezpečné.

Podporujeme

Kosmetika GERnétic podporuje dárcovství krve a nadační fond Rozum a Cit.