Krása nejen na talíři

150 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Zdravé a sezónní: to je publikace Krása nejen na talíři, která propojuje sezónní suroviny a správnou sezónní péči o pleť. GERnétic ve spolupráci s výživovým poradcem a biologem Mgr. Richardem Husovským, šéfkuchařem Statku Břežany Václavem Círem a kosmetičkou Alenou Kimlovou připravil publikaci Krása nejen na talíři. S ohledem na péči o pleť, zdravý životní styl i správnou přípravu pokrmů objasňují, proč má smysl naslouchat ročním obdobím.

Detailní informace

Tradice ve světě
Tradice ve světě
Pečujeme o vaši pleť již více než 60 let v 25 000 salonech
Francouzská kosmetika
Francouzská kosmetika
Síla z 200 bylin a 15 druhů řas získávaná biotechnologií
Založeno lékařem
Založeno lékařem
Efektivní spojení principů východní a západní medicíny
Ošetření na míru
Ošetření na míru
Využijte možnost diagnostiky v jednom z našich salonů
200+ salonů v ČR
200+ salonů v ČR
Vyzkoušejte profesionální kvalitu v salonech, spa a lázních
Vynikající účinky
Vynikající účinky
Díky buněčné terapii, homeopatickému dávkovaní a využití meridiánů

Detailní popis produktu

Výživa je základem krásy i zdraví.

Na 44 stranách čtenáře provázejí tři významné osobnosti. Alena Kimlová, kosmetička GERnétic, hovoří o výživě kožních buněk a měnících se potřebách pokožky během roku. Richard Husovský ozřejmuje, proč je užitečné dávat přednost sezónním druhům zeleniny. Pro každé roční období vybírá jeden, na jehož základě sestavil receptury jednotlivých pokrmů. O jejich přípravu se postaral Václav Cír působící jako šéfkuchař Statku Břežany. Je to průvodce, který čtenáři předává to klíčové, co mu umožní udržet si krásu a zdraví i v rychlém tempu 21. století.

Cílem publikace je představit široké veřejnosti, že zdravý životní styl, který prospěje tělu a bude v souladu s půvabem nemusí být velká námaha a není ani nutné do něj investovat mnoho času. Stačí pochopit základní principy a jít jim krok po kroku vstříc.

Útlá knížečka je rozdělena do 4 receptových kapitol podle vybraného druhu zeleniny. Začíná netypicky létem, kterému dominuje brokolice. Navazuje podzimem, v němž prim hraje cuketa. Zimu ovládla mrkev a jaro se nese v duchu listového salátu. V každé z nich čtenář nalezne nejen dva recepty na snadné a rychlé pokrmy, ale také benefity, které jednotlivé sezónní druhy přinášejí.

Zelenina je způsob, jak lidské tělo skutečně nasytit. Často strádá kvůli příliš malým velikostem porcí. Ale ty by se měly přizpůsobit velikosti žaludku, který má v průměru objem jeden litr. A zelenina tak dodá tělu vše, co potřebuje ke spokojenosti. Správná porce s bohatým množstvím zeleniny pomůže vypnout hlad, spustit tvorbu hormonů sytosti, produkci optimálního množství trávicích šťáv a enzymů. Zelenina navíc poskytuje rozpustnou vlákninu, která reguluje hladinu krevního cukru a inzulínu a nerozpustnou vlákninu, která pomáhá očišťovat střeva od zbytků tráveniny, čímž udržuje celé zažívání a vylučování v lepší kondici a harmonii,

vysvětluje stručně Mgr. Richard Husovský,

výživový poradce a kouč.

Buněčná výživa podle GERnétic

V závěru čtenář objeví rozsáhlou kapitolu, která se věnuje krásné pleti a péči o ni, která se mění podle rytmu ročních dob. GERnétic je o výživě kůže, přesněji o buněčné výživě a buněčné terapii. Ta se zakládá na tom, že každá buňka největšího lidského orgánu, kůže, dostane přesně takový mix aktivních látek, od minerálů přes vitamíny až po aminokyseliny nebo třeba peptidy, aby mohla optimálně a dlouho fungovat. Zkrátka, aby si udržela všechny své fyziologické funkce a nestárla předčasně.

Zakladatel značky Dr. Albert Laporte na základě mnoha buněčných výzkumů a biopsií postavil účinnost jedinečných produktů GERnétic. Filozofie, kterou stvořil, však byla holistická, zaměřená na člověka jako celek. Výživa a péče o pokožku jsou v ní chápány jako sestry. Společně tvoří harmonii krásy a zdraví.

Publikace vznikla především díky tvůrčímu týmu ve složení:
  • Ing. Andrea Trčková – výkonná ředitelka GERnétic pro ČR a SR a šéfka tvůrčího týmu www.gernetic.cz
  • Mgr. Richard Husovský – výživový poradce https://richardhusovsky.com/
  • Alena Kimlová – kosmetička GERnétic www.gernetic.cz
  • Václav Cír – šéfkuchař a správce Statku Břežany (u Rakovníka) www.StatekBrezany.cz
  • David Martinek – fotograf a grafik www.dnax.cz
  • Kateřina Šimková – sociální sítě, blog GERnétic, PR www.vitapr.cz
  • Mgr. Ladislav Kavan – majitel LK SERVIS / GERnétic / Statek Břežany www.StatekBrezany.cz
  • Tereza Štefanová – foodstyling www.StatekBrezany.cz

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: